Om Sølyst

Sølyst.net er en rejsehjemmeside. Her skriver jeg korte essays baseret på mine oplevelser rundt omkring i verden. Af og til skriver jeg også rejseguides. Dette sted er mit kreative frirum, hvor jeg skriver, tegner, fotograferer og designer det hele selv.

Jeg ser “sølyst” som et poetisk ord for både rejselyst og udlandslængsel. Jeg blev født og voksede op i Sølystgade i Aarhus, og mit voksne liv har jeg brugt så meget som muligt i udlandet. Jeg elsker at rejse, meget og længe, og jeg elsker at møde nye kulturer. Nu bor jeg i København, men jeg har tidligere boet i både New York og Seoul.

Jeg elsker sprog. Det smukke skrevne sprog, som kan formidle oplevelser og følelser. At finpudse formuleringer og sprogets rytme. Sprog former måden, vi forstår verden på, og derfor forsøger jeg at lære så mange som muligt: engelsk, spansk, tysk og japansk indtil nu. Men jeg elsker mit eget sprog allerhøjest, og derfor skriver jeg på dansk.

God læselyst - og derefter rejselyst!

Instagram: nanna_konge

nannanewyork1.jpg

Kontakt

Har du lyst til at sige hej, har du en kommentar eller et forslag til et samarbejde, så tag endelig kontakt til mig via nedenstående formel. Jeg gør mit bedste for at svare tilbage hurtigst muligt.